Afbeelding
Foto: 10 voor de juf

Aftrap Een-10-voor-de-Juf

Algemeen

Voor het zesde achtereenvolgende jaar werkt stichting 'Een 10 voor de juf' met verschillende kwekersgroepen samen aan het bloemen en planten geefmoment: de (internationaal bekende) Dag van de Leraar op 5 oktober.

De campagne spoort ouders van kinderen op de basisschool aan op die dag een vrolijke bloem of gezellig plantje mee te geven voor de leerkracht.

Aftrap campagne
Onlangs trapte de campagne af met de Verkiezing waarin ouders leerkrachten kunnen aanmelden voor de titel 'Leukste en liefste juf of meester van Nederland'. Op 5 oktober ontvangt de winnaar naast deze titel een feestelijke bloemenhulde en veel media-aandacht. In heel Nederland verrassen die dag ouders en kinderen hun leerkracht met iets bloeiends. Dag van de Leraar is dé dag om waardering voor de leerkracht te tonen, natuurlijk met een bloem of plant.

Samenwerken aan geefmoment
De campagne wordt financieel o.a. ondersteund door Stimuflori, Coloured by Gerbera, promotiecommissie Outdoor, Altijd Kalanchoë en een reeks Vrienden. De kwekersgroepen en vrienden zetten zich gezamenlijk in voor het creëren van een nieuw geefmoment. De campagne bereikt de primaire doelgroep, ouders van kinderen op de basisschool, o.a. via social media en scholen. 
 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant