Afbeelding
Foto: Keukenhof

Bloemenshows spetterende consumentenpromotie

Algemeen

Met de verrassende decors en een afwisselende kalender vormen de bloemenshows in Keukenhof dit jaar weer een prachtig platform voor productpromotie.

In drie paviljoens presenteren kwekers van bloemen en planten hun producten. Aan honderdduizenden consumenten uit de hele wereld, aan vakgenoten en aan de (vak)pers. Tot en met 13 mei 2018 biedt Keukenhof kwekers een internationaal podium. 
 
Afwisselende tentoonstellingskalender
Met de wisselende bloemen- en plantenshows in het Willem-Alexander Paviljoen en in het Oranje Nassau Paviljoen en de permanente presentatie in het Beatrix Paviljoen biedt Keukenhof een zeer brede tentoonstellingskalender. Het zijn echte shows gericht op de consument. Geprikkeld en geïnspireerd door Keukenhof kunnen bezoekers hun eigen huis, balkon en tuin met bloemen, bollen en planten verfraaien. Daarom biedt Keukenhof ook weer de succesvolle bloemschikdemonstraties.
 
Bloemenshows op Keukenhof
In de paviljoens wisselen 20 bloemen- en plantenshows elkaar af. Hier tonen de kwekers een enorme verscheidenheid aan bloemen en planten, in alle kleuren en vormen. En natuurlijk van topkwaliteit. Dit is de apotheose van een onderlinge competitie tussen telers om de beste teeltprestatie per product, variërend van tulp tot roos. Een vakkundige jury beoordeelt welke bloem de beste is in zijn categorie. Toparrangeurs Heleen Valstar, Zuidkoop en Dries Lecke verzorgen de inrichting van de shows. 


Bloemenshows in Keukenhof 

-Anthurium 22 maart-13 mei
-Orchidee 22 maart-13 mei
-Amaryllis 22 maart-13 mei
-Bol-op-pot 22 maart-13 mei
-Lelie 22 maart-13 mei
-Potplant 22 maart-13 mei
-Vaste planten 22 maart-13 mei
-Hyacint 22 maart- 3 april
-Tulp/Lisianthus 22-27 maart
-Freesia 29 maart-3 april
-Gerbera 5-10 april
-Roos 12-17 april
-Narcis en bijzondere bolgewassen 19-23 april
-Tulpenshow 24 april-13 mei
-Lelie 24 april-30 april
-Alstroemeria 25-30 april
-Chrysant en Calla 2-7 mei
-Lelie 2-13 mei
-Anjer/Zomerbloemen 9-13 mei
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant