Afbeelding
Foto: Gebera United

Gerbera United feliciteert Fleurada en P. van Dam

Algemeen

In 2014 is Gerbera United gestart met het belonen van de grootste klant.

Naast de grootste klant verrassen ze dit jaar ook de klant die het meeste via de VMP koppeling heeft besteld. In 2015 is Gerbera United gestart met de VMP koppeling.

Grootste VMP klant: P. van Dam 
Hij bestelt bijna 15 % via VMP koppeling. Er zijn nu ongeveer 112  klanten die via de VMP gekoppeld zijn. De VMP koppeling werkt super goed, is snel en is minder foutgevoelig. Op dinsdag 9 januari werden P. van Dam en medewerkers door W.P. van de Berg en Dick Kooij van Gerbera United verrast met een taart en een boeket.

Grootste overall klant: Fleurada
Naast de grootste VMP klant, is ook de grootste overall klant in het zonnetje gezet. Dit is voor de eerste keer Fleurada geworden. Op dinsdag 9 januari werden Fleurada en de medewerkers ook verrast door W.P. van de Berg en Dick Kooij van Gerbera United met een taart en een boeket. 

Gerbera United heeft heel veel klanten in Naaldwijk, Rijnsburg en Aalsmeer. Het persoonlijk contact met de klant vindt Gerbera United heel belangrijk. Door het bezorgen van de taarten toont Gerbera United waardering voor deze trouwe en grote klanten. 

Volgend jaar wordt de actie zeker herhaald.

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant