Afbeelding
Foto: Artisan

't Nieuw Bos presenteert nieuwe bedrijfsnaam Artisan

Algemeen

Ervaring, hartstocht en gevoel maken het telen van Phalaenopsis een vak. Een ambacht. Oftewel: Artisan, handmade orchids.

Phalaenopsiskwekerij 't Nieuw Bos uit Nieuwaal gaat vanaf 1 januari 2018 verder als Artisan. Een nieuwe naam en nieuwe uitstraling, passend bij de eigentijdse bedrijfsvoering, waarbij de overdracht van het bedrijf officieel naar Wilco Verhoeven gaat. Op vrijdag 27 oktober jl. zijn alle medewerkers ingelicht over de nieuwe strategie en corporate uitstraling, middels een treffende 'ambacht-dag'. Op de Trade Fair zal de overgang van 't Nieuw Bos naar Artisan herkenbaar in beeld gebracht worden in stand C.6.

Introductie tijdens ambacht-dag
Zonder dat de medewerkers van Phalaenopsiskwekerij 't Nieuw Bos uit Nieuwaal er erg in hadden, werd er aan de achterkant hard gewerkt aan een totale metamorfose van de corporate uitstraling. Een kleine knipoog naar de nieuwe uitstraling startte afgelopen vrijdag tijdens de personeelsbijeenkomst. Deze middag en avond stond 'ambacht' centraal en konden de medewerkers bij de koks van een BBQ- en grill-foodtruck terecht voor verschillende workshops en een hapjes. Tot slot werd de nieuwe strategie, de bedrijfsnaam en bijbehorende huisstijl aan al het personeel gepresenteerd. Een grote verrassing, die enthousiast en positief intern is ontvangen. Met de uitleg achter de uitstraling hebben de medewerkers bijpassende bedrijfskleding ontvangen, waardoor het gehele team als heuse ambachtslieden te werk kunnen gaan.

Overgang identiteit te zien op de Trade Fair
Op de Royal FloraHolland Trade Fair van 8 t/m 10 november 2017 is 't Nieuw Bos terug te vinden in stand C.6 met de producten en merken, zoals Original Orchids. Tevens wordt de nieuwe identiteit van Artisan aan alle klanten en relaties gepresenteerd. De overgang van de oude naar de nieuwe uitstraling wordt op een passende wijze in beeld gebracht. Verhoeven zet 'de deur van de stand' wagenwijd open voor alle geïnteresseerden! 
 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant