Afbeelding
Foto: MPS

Workshop duurzame communicatie

Algemeen

Tijdens de Plantarium is onder veel belangstelling uit de sector door zowel de nationale als de internationale pers het platform www.volgjebloemofplant.nl en het nieuwe uniforme vignet van MPS in gebruik genomen.

Het platform volgjebloemofplant.nl en het uniforme vignet bieden transparantie op gebied van duurzaamheid binnen alle schakels in de keten van de internationale sierteelt. Het platform faciliteert kwekers, handelaren en retailers (bloemisten) om te communiceren met de eindconsument over hoe duurzaam de bloem of plant geproduceerd is.

In dat kader organiseert MPS op 26 oktober a.s. een workshop duurzame communicatie in het Horti Business Center in Honselersdijk.
Als gastspreker in deze workshop zal Marjolein Baghuis aanwezig zijn. Zij ondersteunt bedrijven en andere organisaties bij duurzame communicatie en strategie voor positieve verandering waaronder bijvoorbeeld Tony Chocolonely. Ook is ze actief  als toekomstgerichte toezichthouder en met Change in Context schrijft ze eigen blogs over het verduurzamen van de economie.

MPS houdt een korte presentatie over het nieuwe uniforme MPS vignet en het -platform en komende ontwikkelingen. 

Meer info op Volg je bloem of plant.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant