Afbeelding
Foto: PR

Kennis, inspiratie en ervaringen opdoen op glastuinbouwgebied

Algemeen

In Madurodam vindt op 2 november voor de tweede keer de Horticoop Insperience Day plaats. Tuinbouwcoöperatie Horticoop laat bezoekers (leden én niet-leden) een dag lang nieuwe inspiratie, nieuwe ervaringen en nieuwe kennis opdoen op het gebied van de professionele glastuinbouw.

Inspirerende sprekers, de laatste ontwikkelingen op glastuinbouw, veelbelovende proefresultaten. Het komt allemaal langs tijdens deze dag. Naast diverse specialisten verlenen een groot aantal toonaangevende producenten, leveranciers en dienstverleners op het gebied van de professionele glastuinbouw hun medewerking aan dit bijzondere evenement.

Speciaal voor leden is er een ochtendprogramma met een exclusieve rondleiding naar The New Farm, dat wordt beschouwd als de internationale hotspot voor verticale stadslandbouw en duurzame voedselproductie. Hier werken jonge ondernemers concreet aan de voedselvoorziening van morgen.

De dag begint voor leden om 10.45 uur. Niet-leden zijn welkom vanaf 13.00 uur. De dag wordt afgesloten met een buffet. Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.horticoop.nl/insperienceday/.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant