Afbeelding
Foto: RGB stock

Gratis webinar Arbeidstijden in de Glastuinbouw

Algemeen

Ondernemers in de Glastuinbouw die te maken hebben met het inplannen van personeel tijdens pieken en dalen in het werk kunnen een gratis webinar volgen bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw op woensdag 20 september.

Tijdens dit webinar wordt de arbeidstijdenregeling uit de cao Glastuinbouw besproken en komt een ondernemer aan het woord over zijn eigen ervaringen.
Het webinar vindt plaats op 20 september 2017 om 10.30 uur en duurt maximaal 45 minuten. Maartje Jager (Werkgeverslijn land- en tuinbouw) geeft een korte uitleg over het jaarurenmodel en de arbeidstijdenwet. Ondernemer Johan de Jong (Wooning Orchids uit Bleiswijk) komt aan het woord over zijn ervaringen vanuit de praktijk, met name rond het efficiënt inplannen van zijn personeel. Beleidsspecialist Peter Loef (LTO Glaskracht Nederland) zal wat meer vertellen over de arbeidstijdenregeling in de cao en een doorkijkje geven naar de zaken die nu spelen bij sociale partners.

Een webinar is een online seminar waarin deelnemers een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunnen zij vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord. Deelnemers hebben alleen een computer of laptop nodig met geluid en een internetverbinding met voldoende snelheid.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich aanmelden voor het gratis webinar via de website van de Werkgeverslijn. Deelname aan het webinar is gratis voor alle werkgevers in de Glastuinbouw door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant