Afbeelding
Foto: Coloured by Gerbera

Gerbera-veredelaars presenteren novelties

Algemeen

De Novelties Gerbera folder 2017 met de 113 nieuwe Gerbera-introducties, mini en grootbloemig, is weer beschikbaar.

Deze novelties zijn nu of op korte termijn te bestellen via de verkoopkanalen van Royal FloraHolland. De folder (A1-formaat) is samengevoegd tot een uitklapposter met alle nieuwe introducties. Bij alle 113 rassen staat aangegeven wie de aanvoerder is. Vanaf maandag 4 september 2017 is de poster op alle locaties van Royal FloraHolland en Veiling Rhein-Maas beschikbaar. Op te halen halen bij de veilingmeesters.  
 
Assortimentspagina vernieuwd 
Naast de folder 'Novelties Gerbera 2017' is een nieuwe assortimentspagina gelanceerd op de website van Coloured by Gerbera. De pagina wordt zowel via een offline als online campagne onder de aandacht gebracht bij Gerbera gebruikers. Stichting Coloured by Gerbera is een samenwerking tussen de Gerbera veredelaars en de Nederlandse en Belgische Gerberakwekers.  
 
Samenwerking 
De Novelties folder is een initiatief van Royal FloraHolland in samenwerking met de veredelaars van Gerbera: Florist Breeding & Propagation, Florya Breeding, Schreurs, Holstein Flowers, Dummen Orange en Van der Wilt Gerbera's Quality Flowers & Breeding. 

Meer info op: https://www.colouredbygerbera.com/nl/assortiment

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant