Afbeelding
Foto: Thierry Schut

Oprichtster Nature's Pride Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Algemeen

Burgemeester Sjaak van der Tak van de gemeente Westland heeft op vrijdag 1 september 2017 een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan mevrouw S.S. (Shawn) Harris, CEO van Nature's Pride.

Zij ontving de versierselen behorende bij Officier in de Orde van Oranje-Nassau tijdens het afscheid van haar medewerkers.

Shawn Harris richtte het bedrijf Nature's Pride op in 2001 in Westland, en focuste zich op duurzame handel in exotisch fruit. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de mondiale groente- en fruithandel. In de Hillenraad top 100, de jaarlijkse graadmeter voor tuinbouwbedrijven, eindigde Nature's Pride op de tweede positie. 

Nature's Pride werkt alleen met telers die aan alle criteria van het internationale arbeidsrecht voldoen. Ze zorgen voor goede en veilige werkomstandigheden, en rekenen een eerlijke prijs. Daarnaast organiseert de groente- en fruithandelaar acties via een eigen foundation. Met de opbrengst financieren ze lokale projecten in gemeenschappen waar hun groenten en fruit vandaan komen. Met haar leiderschap is Shawn Harris een boegbeeld voor maatschappelijk verantwoord ondernemen op internationaal niveau.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant