Afbeelding
Foto: Plantarium

Volgende week start Plantarium

Algemeen

Van woensdag 23 t/m zaterdag 26 augustus 2017 wordt de 35e editie van de vakbeurs Plantarium gehouden in Boskoop met als thema "Stories".

Gelijktijdig wordt op hetzelfde tijdstip en plaats de Najaarsbeurs van Groen-Direkt Boskoop gehouden. Beide beurzen staan fysiek met elkaar in verbinding.

Programma
Op woensdagmiddag en -avond is er voor genodigden en deelnemers van Plantarium en GROEN-Direkt een netwerkevent. Cors Hospes houdt voorafgaand aan het event een verrassend betoog. Op deze avond worden ook alle winnaars van Plantarium 2017 gehuldigd.
Op donderdag 24 augustus gaan zes bedrijven en vijf studententeams de strijd met elkaar aan voor het Beste Idee Plantarium 2017. Met een korte pitch verdedigen zij hun innovatie voor een vakjury. Om 15.30 uur is de prijsuitreiking. Publiek en bezoekers van de vakbeurs zijn van harte welkom bij de pitches en de prijsuitreiking.
Op vrijdag organiseert de KVBC twee keer een speakerscorner waarin drie sprekers een interessant verhaal vertellen rondom noviteiten. Vanaf 17:00 uur gaan jongeren uit hun dak op het Holygreen festival dat tot 23:00 uur duurt.

Op zaterdag is Plantarium geopend voor publiek en zijn Groei & Bloei leden speciale genodigden. 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant