Afbeelding
Foto: Treeport

Neuzen Treeport en partners in dezelfde richting

Algemeen

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert heeft in de afgelopen jaren met twaalf organisaties eenzelfde alliantieverklaring gesloten.

Kort samengevat hebben zij middels deze alliantieverklaring afgesproken om samen voor een gezonde groei te gaan.  In de eerste helft van 2017 werd de wens uitgesproken om samen ook daadwerkelijk invulling en inhoud te geven aan deze vrijblijvende verklaring. 

Daarom kwamen op 12 juli de vertegenwoordigers van Stichting van Gogh & Zundert, Corso Zundert, CLTV Zundert, Telermaat, Boomtelersfederatie Noord-België, Stichting EPS, Gemeente Zundert, Rabobank de Zuidelijke Baronie, Prinsentuin College, ROC West-Brabant (verhinderd) en Prinsentuin van Cooth samen op een pop-up vergaderlocatie.

Informatieve rondleiding op gastbedrijf
Deze vergaderlocatie was ingericht op het bedrijf van Boomkwekerijen Zundert BV te Rijsbergen. Dit is het bedrijf van Lisette en Lex Domen, die tevens lid zijn van Treeport en actief in zowel de Ledenraad als in de werkgroepen. Een afgevaardigde van de Ledenraad gaf een korte inleiding en vanuit het bestuur werd op persoonlijke titel een toekomstvisie van de boomkwekerij gegeven. Daarna volgde een informatieve rondleiding door het bedrijf. 

Er waren diverse stoplocaties waarbij de aanwezigen al dan niet met een demonstratie van de werkzaamheden van de werkgroepen op de hoogte werden gesteld. De goede en inhoudelijke vragen die vanuit de gasten gesteld werden, maakten al snel duidelijk dat het verhaal van Treeport goed gehoord werd.
Na de zomer zal Treeport het vervolgtraject inzetten, door alle uitgestoken handen aan te nemen en gezamenlijk invulling te geven aan de gezonde groei.
Interesse? Mail info@treeport.eu voor meer informatie. 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant