Afbeelding
Foto: Beekenkamp

Beekenkamp organiseert publieksdag

Algemeen

Rondom de gezellige dorpskern van Maasdijk liggen veel kassencomplexen. Eén ervan is die van Beekenkamp Plants.

Veel mensen kennen Beekenkamp al van naam en van de vrachtwagens die regelmatig voorbij rijden, maar binnenkort is het voor de consument mogelijk om een kijkje in de showtuin te nemen. In deze showtuin staan ruim 300 verschillende sierplanten vol in bloei. 
In 1951 begon Beekenkamp als eenmanszaak met 1,3 hectare tuin. Nu, 66 jaar later is Beekenkamp gegroeid tot marktleider in diverse plantsoorten en is het bedrijf toonaangevend in veel andere gewassen. Een gedeelte van deze gewassen staan in juli vol in bloei en is op zaterdag 1 juli open voor publiek, van 10.00 tot 16.00 uur, locatie Korte Kruisweg 157.

Around the World festival
Het thema van de consumenten dag is: "Around the World festival". Tijdens deze reis worden de gasten meegenomen naar een wereld vol geuren en kleuren. Met de wereldbol op een stokje kunnen de bezoekers op hun favoriete plant stemmen. Hiermee maken zij tevens kans op een mini tuin,- of balkon metamorfose.
De kinderen bloeien helemaal op als zij het springkussen zien en zij kunnen hun kleurrijke fantasie kwijt bij het schilderen van de moestuinpotjes. Bij de marktkraampjes is het mogelijk om direct hun favoriete planten aan te schaffen. Ook HRM staat klaar om potentiële nieuwe collega's te informeren over de mogelijkheden en de openstaande vacatures.  

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant