Afbeelding
Foto: Cannova

Cannova Contest Time

Algemeen

Tussen week 16 en week 25 zijn de Canna's weer verkrijgbaar via Vreugenhil Bulbs & Plants en Kwekerij Meeslouwer.

Vanaf week 17 sluit de Duitse kweker Gartenbau Gärtner ook aan op de markt. Met de aftrap van het nieuwe seizoen worden exporteurs uitgedaagd tijdens de CANNOVA CONTEST. Welke exporteur heeft de unieke en krachtige CANNOVA helemaal in de vingers en maakt kans op een tropische traktatie voor het hele bedrijf?

CANNOVA® CONTEST
Tegelijk met de aftrap van het seizoen vanaf eind april, start veredelaar Takii met de CANNOVA CONTEST voor exporteurs. Hiermee nodigt veredelaar Takii de exporteurs uit om het product zelf thuis uit te proberen. Degene die de mooiste plek heeft gevonden voor zijn/haar CANNOVA, de planten de beste verzorging heeft geboden en dit via social media heeft aantoont, wordt hier op passende wijze voor beloond.
Hoe werkt de CANNOVA CONTEST? In totaal ontvangt een groep van 25 exporteurs het CONTEST pakket, waarin drie Canna CANNOVA's zijn opgenomen. De planten worden geleverd in een houten kist, zodat de planten makkelijk te vervoeren zijn. De actievoorwaarden staan beschreven op het stoere label aan de kist. Doordat de deelnemers foto's en hun ervaringen met hun Canna delen op Facebookpagina van CANNOVA, maken zij kans op de hoofdprijs: een tropische traktatie voor het gehele bedrijf! 

Meer informatie over de Canna CANNOVA is te vinden op www.cannova.info
CANNOVA is een product van Takii Seed.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant