Afbeelding
Foto: Lentetuin

Lentetuin Breezand komt met officiële Lentetuinkrant

Algemeen

De officiële Lentetuinkrant valt bij de huizen in de gemeenten Hollands Kroon, Schagen, Den Helder, Texel, Koggenland en Opmeer vandaag 22 februari op de deurmat.

Daarnaast komt de krant uiteraard te liggen in Volendam, omdat het thema van de 37e editie Volendam is. De krant staat bomvol met alles over de Lentetuin.
In de krant staat het complete programma, welke topartiesten komen spelen op de feestavonden, welke vrijwilligers er betrokken zijn bij de Lentetuin en meer. Zo is er een artikel met onze hoofdsponsor de Rabobank, staan er veel leuke weetjes in de krant en is er een heuse kidspagina, compleet met kleurplaat. Met deze kleurplaat 'het lekkerste visje van Volendam' zijn leuke prijzen te winnen voor de kinderen. Maar ook aan winkansen voor de rest van de bezoekers is gedacht. Na een succesvolle eerste editie van de Lentetuinquiz, staat de quiz ook dit jaar weer in de Lentetuinkrant.

De oplage betreft 93.500 exemplaren. De Lentetuinkrant is ook digitaal te lezen via: https://lentetuin.nl/lentetuinkrant/

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant