Afbeelding

Gerbera United beloont grootste VMP-klant

Algemeen

Gerbera United Feliciteert Jan van Paridon en P. van Dam.

In 2014 is Gerbera United gestart met het belonen van de grootste klant. Naast de grootste klant verrassen ze dit jaar ook de klant die het meeste via de VMP-koppeling heeft besteld. In 2015  is Gerbera United gestart met de VMP-koppeling.

VMP-klant
De grootste VMP klant is Jan van Paridon. Van Paridon bestelt bijna 70% via VMP-koppeling. Er zijn nu ongeveer 30 klanten die via de VMP gekoppeld zijn. Op dinsdag 17 januari werd Jan van Paridon en zijn inkoper Cees Heemskerk en medewerkers door W.P. van de Berg en Dick Kooij van Gerbera United verrast met een taart en een boeket.

Behalve de grootste VMP-klant, is ook de grootste overall klant in het zonnetje gezet. Dit was voor de 3e keer op rij P. van Dam. Op dinsdag 17 januari werden Patrick en Robin van Dam en de medewerkers van P. van Dam ook verrast met een taart en een boeket. 

Gerbera United heeft veel klanten in Naaldwijk, Rijnsburg en Aalsmeer. Het persoonlijk contact met de klant vindt Gerbera United belangrijk. Door het brengen van de taarten wilden ze Jan van Paridon en P. van Dam in het zonnetje zetten om te laten zien dat ze het erg waarderen dat ze zo'n trouwe en grootte klant zijn. Volgend jaar Gerbera United de actie zeker herhalen. 

In 2017 krijgt Gerbera United ook een eigen webshop. 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant