Afbeelding

Verdubbeling omzet FloraMondo Klokvoorverkoop

Algemeen

Online inkopen van bloemen en planten via FloraMondo wordt steeds populairder. Tot en met de zomer van 2016 verdubbelde de omzet via klokvoorverkoop op FloraMondo ten opzichte van dezelfde periode in 2015.

Omzet die met name komt uit een stijging van de hoeveelheid transacties, onder andere van klanten die voorheen nog geen gebruik maakten van klokvoorverkoop. Inmiddels zijn er ruim 300 klanten en circa 1500 kwekers actief op FloraMondo Klokvoorverkoop.

Inkopen vóór het veilen

Via Klokvoorverkoop kan men al vanaf één fust tot een derde van een klokpartij online inkopen vóór aanvang van het veilen. Het voordeel is dat men de producten die men zeker wil hebben alvast vóór het veilen kan inkopen. Dat scheelt inkoopstress op de veiling. Ook beperkt men het voorraadrisico met Klokvoorverkoop en ten opzichte van de reguliere klokdistributie betaalt men niets extra's. Een ideale oplossing voor klanten met kleine orders die er zeker van willen zijn dat zij hun producten na het veilen in huis hebben.

Aanbod

Voor klanten die behoefte hebben aan een gegarandeerd aanbod in hun webshop waar 24 uur per dag direct te bestellen is, is er de realtime webshopkoppeling. Maar hoe ervaren de kweker en klant Klokvoorverkoop? Is het de ideale logistieke oplossing voor de kweker of het feit dat je als klant "nooit nee hoeft te verkopen"? Lees in de nieuwe GROW de ervaringen van groothandel-exporteur Weerman (Aalsmeer) en Celine van Schie van een cymbidiumkwekerij (Berkel en Rodenrijs) met FloraMondo klokvoorverkoop.

Meer weten?

Bron: nieuwsbrief RFH

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant