Afbeelding

Cadeauconcept voor Cymbidium

Algemeen

Na een jaarlang testen introduceert Meewisse Orchids uit het Brabantse Lepelstraat een luxe cadeauconcept voor Oriental Summer.

Het is een exclusieve snij-Cymbidium van hoge kwaliteit in een glazen cilindervaas. De Cymbidium als cadeau is verkrijgbaar in verschillende tinten groen, geel, wit en roze en aan de lange steel (50 cm) zitten minimaal 10 bloemen. Speciale 'kristallen' bolletjes onder in de vaas geven vocht af aan de bloem. De Oriental Summer snij-Cymbidium kan tot wel drie weken bloeien. Het luxe kant en klare bloemengeschenk is jaarrond verkrijgbaar. 

Cadeauverpakking
Kweker Marcel Meewisse: "We presenteren Oriental Summer als een cadeau voor bijzondere momenten in het leven. De luxe geschenkverpakking met aquareltekeningen geeft het cadeau extra cachet. Het afgelopen jaar hebben we uitgebreid getest, zaken aangepast, en reacties van een consumentenpanel in kaart gebracht. Die waren zeer positief. Vandaar dat we nu met nog meer enthousiasme het exclusieve cadeauconcept voor snij-Cymbidium presenteren aan cadeauwinkels, webshops, warenhuizen, tuincentra, exporteurs en groothandelaren in Europa." 

Oriental Summer in cadeauverpakking wordt per vier stuks geleverd. Voor meer informatie: www.meewisseorchids.nl.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant