Afbeelding
Foto: PR

Landelijke plantencampagne op 22 oktober van start!

Algemeen

Op 22 oktober start Bloemenbureau Holland onder de titel 'Bedankt Plant' met een landelijke plantencampagne. In diverse consumentenmedia worden planten op ludieke wijze 'bedankt' voor alles wat ze voor mensen betekenen. Bloemisten kunnen inhaken door een promotiepakket aan te vragen.

Happinez-special
Onderdeel van de campagne is een special van het mindstyle magazine Happinez, de Happi.health. In deze special is veel aandacht voor de gezondheidsvoordelen van planten. In het promotiepakket zijn 100 magazines opgenomen die bloemisten cadeau mogen geven aan hun klanten.


Promotiepakket
1 toonbankdisplay t.b.v. de 100 Happi.health's
1 stoepbordposter (A1)
1 hangbanier (70 x 120cm)
10 raamstickers
25 plantenhangers
50 actievouchers (geven recht op korting bij een volgende aankoop; optioneel in te zetten)
Vermelding op www.mooiwatplantendoen.nl

500 promotiepakketten; op = op
In totaal zijn 500 promotiepakketten beschikbaar. Een pakket kost slechts € 15 (de totale waarde van de promotiematerialen bedraagt € 50 (exclusief de waarde van de 100 weggeefmagazines)). ??Aanvragen kan t/m 14-10 via onderstaand formulier. Wees er snel bij, op = op. Het pakket zal tussen 15 en 19-10 worden bezorgd op het opgegeven adres.

Huis aan huis-magazine in jouw regio?
Naast de promotiepakketten kan je je ook aanmelden voor een huis-aan-huis-magazine. Deze wordt verspreid in jouw regio, met op de voor- en achterkant jouw bedrijfsgegevens. De kosten voor het drukken en verspreiden van deze kwalitatieve 8 pagina's tellende campagnefolder bedragen: € 115 voor 1.000 stuks, € 375 voor 5.000 stuks of € 700 voor 10.000 stuks. Afwijkende oplages zijn uiteraard mogelijk. Kortom, een prachtige kans om meer consumenten naar jouw winkel te trekken.  

Bron: VWB https://vbw.nu/nieuws/landelijke-plantencampagne-van-start/

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant