Je Shen, Blossoms.
Je Shen, Blossoms. Foto: Galerie Moderne Kunst

Moderne kunst kijken

kunst n Bloemen en planten zijn altijd onderwerpen geweest voor kunstenaars. In de oudheid en in onze tijd. Wat onze tijd betreft is dat te zien in Galerie Moderne Kunst in Leiden.

Hier word je door een grote diversiteit aan kunstenaars op allerlei manieren mee genomen in hun wereld. Van abstracte schilderkunst tot mixed media, van fotografie tot sculpturen; een scala aan stijlen en mediums.


Kleurrijke bloemwerken

De kunstenaars zijn afkomstig uit de hele wereld. Elk met hun eigen unieke visie en stijl. Bekijk de prachtige werken van de Chinese kunstenaar Je Shen, bekend om zijn kleurrijke bloemwerken, en de Leidse kunstenaar Van Apple, bekend om zijn opmerkelijke mixed media techniek.

Of de werken van Herman Brood, Guy Oliver, Ronald Chapeau, Peter Donkersloot, Sven Hansen, Patrick Rubinstein Jacqueline Schäfer, Lindsey Hoogveld en Phil Cirren.

Behalve bekende kunstenaars is Galerie Moderne Kunst ook het podium voor jonge, opkomende talenten.

Galerie Moderne Kunst richt zich op particuliere kunstliefhebbers en bedrijven. Met meer dan 1500m2 oppervlakte aan kunstwerken is er voor ieder wat wils. Door middel van regelmatige tentoonstellingen zijn kunstenaars en hun werken in levende lijve kunt zien.

Galerie Moderne Kunst is gevestigd in Leiden aan de Flevoweg 35. Gespecialiseerde vervoerders kunnen aangekocht werk over de hele wereld afleveren.

Natura Artis Magistra, de natuur is de leermeesteres van de kunst. Zo was het, zo is het en zo blijft het.
 

https://modernekunst.nl/