Afbeelding
Foto:

Flora Futura viert eerste lustrum

jubileum n Met een ontspannende boottocht door de Amsterdamse grachten vierde Vakvereniging Flora Futura haar eerste lustrum.

Bij monde van voorzitter Frank Timmermans zegt Flora Futura zich te blijven inzetten als verbinder in de sector en als voorvechter van het brede assortiment. Binnenkort lanceert Flora Futura een nieuwe app om de communicatie tussen de leden te intensiveren.


De goedbezochte samenkomst in Amsterdam werd opgeluisterd met een smakelijk, informeel diner.


Jan Willem Griep  Algemeen Directeur Syngenta Nederland

Syngenta n Met ingang van 1 maart 2023, is Jan Willem Griep aangesteld als Algemeen Directeur Syngenta Nederland, voor de business units Syngenta Seeds B.V. (groenten- en bloemzaden) en Syngenta Crop Protection B.V. Ook gaat hij de vestiging in Enkhuizen leiden, waar bijna 1.000 mensen werken.

Griep heeft de afgelopen jaren diverse directiefuncties in de tuinbouwsector vervuld, waaronder bij de Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland (VBN), Floriade Almere en Rabobank. Griep: "Syngenta is een belangrijke speler wereldwijd. Ik ben onder de indruk van de ambitie die het bedrijf laat zien om oplossingen te vinden voor vraagstukken rondom verduurzaming van de land- en tuinbouw, voedselzekerheid en het voeden van een groeiende bevolking. Ik ben zeer gemotiveerd om aan deze ambities mijn bijdrage te gaan leveren. Griep vertegenwoordigt Syngenta in diverse vakverenigingen en bij interne en externe stakeholders.