Jeanette Rosenboom, Bunnik Plants/Creations Bleiswijk
Jeanette Rosenboom, Bunnik Plants/Creations Bleiswijk Foto: Gerard van Duijvenvoorde

Bunnik Plants / Creations Bleiswijk ambassadeur van de Bloemenkrant

Algemeen

Als ambassadeur van de Bloemenkrant gaat Gerard van Duijvenvoorde elke veertien dagen weer 2 dagen op pad om elk afhaaladres en belangrijk distributiepunt in en om de veiling en soms ver daarbuiten van de Bloemenkrant te voorzien. Los van alle kranten die per post worden verstuurd.

Op zijn pad komt hij de meest leuke en lieve mensen tegen die met veel enthousiasme en uiteenlopende reacties uitkijken naar de Bloemenkrant. Altijd interessant voor onze lezers.

Bunnik Bleiswijk

Meestal bezorg ik op woensdag bij verschillende bedrijven in de regio Bleiswijk de bloemenkrant. Eén van deze bedrijven is Bunnik Plants/Bunnik Creations, gevestigd aan de Hyacintenweg 37. In 2004 is Bunnik Creations opgericht. In samenwerking met Van Lint en Gebr. v.d. Salm heeft Bunnik Plants in 2007 het Green Event Centre in Bleiswijk geopend. Na 10 jaar heeft dit Centre in 2017 een metamorfose ondergaan en is tegelijkertijd een nieuw kantoor in gebruik genomen.
Vanaf 2018 heeft men in Qingdao (China) een eigen moderne productielocatie. Hier worden dagelijks keramische potten in een veelheid van kleuren en maten geproduceerd. Een jaar later opende men een 2e kantoor in Shanghai.
Ook in Kearny en Orlando (US) heeft Bunnik Creations vestigingen. Met veel kennis en ervaring weet Bunnik Creations overal ter wereld afnemers te beleveren. Uit een voorraad van ongeveer 4,5 miljoen potten in verschillende materialen en andere decoratiemateriaal is de keuze eindeloos. Bij de bezorging van de krant spreek ik regelmatig Jeanette Rosenboom. Zij werkt al ruim 15 bij het bedrijf en is actief bij de receptie.

Wilt u ook meedoen, geef mij even een seintje:

gerardduif@kpnplanet.nl