Op de foto staan Ashley, Ruud , Bram en “konijn Kees”.
Op de foto staan Ashley, Ruud , Bram en “konijn Kees”. Foto:Gerard van Duijvenvoorde.

Ambassadeurs van de Bloemenkrant

Ambassadeurs n Voor alle lezers van de Bloemenkrant de allerbeste wensen voor 2023. Wij wensen u een uiterst gezond en gezegend nieuw jaar met veel inspiratie. Onze eigen Ambassadeur van de Bloemenkrant Gerard van Duijvenvoorde gaat ook elke veertien dagen weer twee dagen op pad om elk afhaaladres en belangrijk punt, in en om de veiling en ver daarbuiten van de Bloemenkrant te voorzien. Hij blijft dus contact houden.

Los van alle kranten die per post worden verstuurd. Op zijn pad komt hij de meest leuke en lieve mensen tegen die met veel enthousiasme en uiteenlopende reacties uitkijken naar de Bloemenkrant. Altijd interessant voor onze lezers. 


Wilt u ook meedoen, geef hem even een seintje. Dat mag ook over iets in uw eigen bedrijf of hoe de receptie onze Gerard ontvangt. 

Welkoop Rijnsburg

In het nieuwe jaar ging ik dinsdag 10 januari weer van start met de distributie van de Bloemenkrant. In de ochtend doe ik de regio Aalsmeer aan en dan zak ik in de loop van de middag af naar Rijnsburg. In Rijnsburg bevindt zich al enkele jaren een vestiging van Welkoop, gelegen aan de Bankijkerweg, Dit is 1 van de 157 vestigingen van Welkoop-organisatie in Nederland.

Op de ruime parkeerplaats kan ik prima de auto parkeren als ik de Bloemenkrant ga afleveren. De winkel biedt een ruime sortering materiaal voor de kwekers en er is een ruim assortiment aan dieren-, tuin-, kleding- en overige artikelen. Al 8 keer is de Welkoop organisatie verkozen tot beste dierenspeciaalzaak van Nederland. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, dus schroom niet als u vragen heeft. Al met al een bezoek waard zou ik zeggen. Veel bezoekers nemen van de inpaktafel de Bloemenkrant mee.