Secret Garden met v.l.n.r. Rudi Tuinman, Steven van Schilfgaarden en Pascal Koeleman smaakt naar meer.
Secret Garden met v.l.n.r. Rudi Tuinman, Steven van Schilfgaarden en Pascal Koeleman smaakt naar meer. Foto:

Secret Garden is geen geheim meer, wel feest

n  Mooie samenwerking opent deur naar de wereld

Trots n Het was niet zonder trots dat Ruud Knorr op dinsdagavond en Steven van Schilfgaarden, woensdagavond de gasten welkom heetten in het hart van Royal Flora Holland, de Floradome. De prachtige hal had een ware metamorfose ondergaan en was met medewerking van vele mensen en organisaties omgetoverd tot een bloem- en kleurrijke omgeving. 

Eindelijk een ruimte om in een warme sfeer te netwerken, bijeen te komen, genieten van de sector, wijzer worden en natuurlijk ook nog om een hapje te eten en te drinken. Het kon niet mooier. Velen hadden er keihard aan gewerkt en eigenlijk was iedereen wel toe aan een stukje positiviteit. Voor Royal Flora Holland een goede zet om de sector nu eens in een prachtige omgeving bij haar thuis uit te nodigen en als gastheer op te treden. Een mooie gelegenheid om enigszins ontspannen tussen kwekers en handel te fungeren.

Verbinden en inspireren

Het diner op dinsdagavond was overboekt en ook voor de andere bijeenkomsten bestond veel belangstelling. De hoofdthema's waren verbinden, inspireren, verwonderen en activiteren. Er onstonden spontane gesprekken en tussen dit alles door werden er ook nog contacten gelegd en zaken gedaan.  


 Deelnemers

De deelnemers die bijdroegen aan het succes van Secret Garden als het nieuwe side event van de Trade Fair waren Royal Flora Holland, My Peony Society, Greentech, Odilia, Parfum Flower Company, Braam Roses Etheopie, Inca Orchids, Expoflora, Barendsen Flowers Aalsmeer, RM Plants, All I am, Corelli, Radical Wonders, Avontuur, FloraPodium en de Bloemenkrant.
Dat alles onder de bezielende leiding van Bart Bressers en het gouden, creatieve duo Rudi en Pascal van 2Dezign.


Internationaal

Dit is de manier om andere landen te bezoeken maar ook om consumenten te laten kennismaken met een sector die goud is voor Nederland. 

Een sector war je echt blij van wordt bij het zien van alle prachtige producten die onze secor rijk is.   

Een open deur naar de wereld.



Het actieve team achter Secret Garden.
Bloemen, bloemen en nog eens bloemen......