Inschrijving Tuinbouw Ondernemersprijs sluit

Prijs n Er zijn nog twee weken beschikbaar om u in te schrijven en/of een ander bedrijf voor te dragen.

De tuinbouw ondergaat momenteel een barre tijd. Juist om die reden is het belangrijk om nu samen op te staan en Nederland te laten zien wat voor een krachtige sector de tuinbouw is en hoeveel innovatie zij kent. Een belangrijke TOP-sector, die absoluut thuishoort in Nederland. Als ondernemer, medewerker, belangenbehartiger van de sector, doen we daarom een beroep op u. Kom in beweging, draag uw bedrijf aan, of draag een ander bedrijf voor. Doet u ook mee?

De winnaars van de Ondernemersprijs en Themaprijs van 2022 vertellen wat het winnen van de prijs hen heeft gebracht. Niels Kreuk was genomineerde en vertelt ook waarom het meedoen zo belangrijk voor hem is geweest. Onze voorzitter Michiel F. Ginkel roept u tot slot op om zich in te schrijven. Mogen zij dit jaar ook op uw aanmelding of voordracht rekenen?

Voor de uitreiking van 2023 zoeken zij zowel kandidaten voor de Ondernemersprijs als voor de Themaprijs. Kandidaten kunnen zichzelf tot uiterlijk vrijdag 25 november aanmelden. Tijdens een inspirerende bijeenkomst 29 maart 2023 worden de winnaars bekend gemaakt.