Anouk en Alianne, de visitekaartjes van het bedrijf.
Anouk en Alianne, de visitekaartjes van het bedrijf. Foto: Gerard van Duijvenvoorde.

Ambassadeurs van de Bloemenkrant

Reacties n Onze eigen Ambassadeur van de Bloemenkrant Gerard van Duijvenvoorde is na het uitkomen van de Bloemenkrant altijd twee dagen op pad om alle afhaaladressen in en rond de veiling en de manden op de verschillende afhaalpunten van de Bloemenkrant te bevoorraden.

Los van alle kranten die per post worden verstuurd, want ook dat zijn er duizenden. Op zijn pad komt hij de meest leuke en lieve mensen tegen die met veel enthousiasme en uiteenlopende reacties uitkijken naar de Bloemenkrant. Altijd interessant voor onze lezers. Wilt u ook meedoen, geef even een seintje. Dat mag ook over uw eigen bedrijf.


Floral Trade Group [FTG]

Al vele jaren leest men bij Van der Plas/FTG - gevestigd aan de Laan van Verhof 40 - De Bloemenkrant. Van der Plas is al ruim 50 is al ruim 50 jaar actief in de bloemenbranche en uitgegroeid tot een grote speler.
Dit moderne familiebedrijf is een begrip in de branche. Betrokken, verbindend en ondernemend zijn essentiële “familiewaarden”. Het heeft ze niet voor niets een eerste prijs op de plek van de familiebedrijven.



17 bedrijven

Onder de “vlag” van Floral Trade Group vallen 17 bedrijven die actief zijn in het beleveren van: de vakhandel, de Retail / Etail en het importeren van diverse producten.

Sinds vorig jaar is de receptie van de bovenverdieping naar de begane grond verplaatst. Een prachtige plek. Direct bij binnenkomst is er een warme ontvangst. Op de foto Anouk en Alianne. Ik kan rustig stellen dat zij een visitekaartje zijn voor het bedrijf.