Afbeelding
Foto:

Virtuele handelsmissie

Zakendoen n Bent u als Nederlands bedrijf actief in de duurzame productie en/of export van bloemkwekerijproducten en wilt u zakendoen met Poolse retailklanten, bijpraten met reeds bestaande Poolse zakenpartners of op de hoogte worden gebracht van ontwikkelingen binnen de Poolse retailmarkt? 


Neem dan op 23 juni 2022 deel aan de eerste Virtuele Handelsmissie waarbij de Nederlandse Ambassade in Warschau in samenwerking met de Poolse retailpartner Fresh Market Poland, de internationale organisatie van sierteeltproducenten AIPH en mediapartner FloraCulture International (FCI) individuele, op maat gesneden B2B meetings organiseert tussen Nederlandse exporteurs van bloemkwekerijproducten en de belangrijkste retailketens in Polen.


Waarom Polen?

Polen is een bloeiende exportbestemming voor Nederlandse snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten, heesters, bomen en bollen en de verwachting is dat de Poolse markt verder in de toekomst aan potentie zal winnen. Voor meer informatie klikt u op Poolse handelsmissie. Fresh Market Poland en FloraCulture International selecteerden de zes belangrijkste retailketens van Polen, die gezamenlijk een jaaromzet vertegenwoordigen van €..miljard. Onder de deelnemers bevinden zich multinationale supermarktketens, DIY stores and tuincentra. Op Poolse handelsmissie • AIPH staat een overzicht met deelnemers.


Matchmaking 

Na inschrijving op Poolse handelsmissie • AIPH neemt onze matchmaker Ron van der Ploeg persoonlijk contact met u op voor het inplannen van de afspraken via ons online platform. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw bedrijfsprofiel en specifieke behoeften. U ontvangt een beveiligde link die toegang geeft tot het matchmaking programma op donderdag 23 juni 2022. Kort voor aanvang van de daadwerkelijke B2B meetings, zorgen wij ervoor dat iedereen op de afgesproken datum en tijd aanwezig is. Uiteraard geven de organisatoren daarna het heft uit handen zodat de deelnemers elkaar in een strikte privé setting kunnen ontmoeten. Per afspraak kunt u maximaal 30 minuten met de Poolse retailer in gesprek gaan.

De voertaal is Engels en indien nodig staat er een Pools/Nederlandse tolk ter beschikking. Maak op Poolse handelsmissie • AIPH kennis met de deelnemers en reserveer tijdig uw plek.


Kosten en deelname

Deelname aan het exclusieve B2B matchmaking programma bedraagt €495 + BTW. Per Nederlands bedrijf maximaal 2 deelnemers mogelijk.


Aanmelden, wanneer en hoe

Meld u nu aan voor deelname op Poolse handelsmissie • AIPH Dit kan uiterlijk tot 20 juni. De Virtuele Handelsmissie Sierteelt Polen vindt plaats op 23 juni 2022 en wel van 8 uur s morgens tot vijf uur ‘s middags. Voor vragen kunt u contact met Ron van der Ploeg ron@floracultureinternational.com Mobiel +31 6 404 99 269