Mirjam is al vele jaren het stralende gezicht bij HilverdaFlorist.
Mirjam is al vele jaren het stralende gezicht bij HilverdaFlorist. Foto:

Ambassadeurs van de Bloemenkrant

Ambassadeur n Net als ketenbreed in de Bloemenkrant, hebben we ook een kring rond de Bloemenkrant.

Onze eigen Ambassadeur van de Bloemenkrant Gerard van Duijvenvoorde is na het uitkomen van de Bloemenkrant altijd twee dagen op pad om alle afhaaladressen in en rond de veiling en de manden op de verschillende afhaalpunten van de Bloemenkrant te bevoorraden.
Op zijn pad komt hij de meest leuke en lieve mensen tegen die met veel enthousiasme en uiteenlopende reacties uitkijken naar de Bloemenkrant. Wilt u ook meedoen, uw ervaringen delen en op de foto? Geef even een seintje.

Gerard van Duijvenvoorde rijdt met veel plezier de kranten uit. "Na bezorging van de Bloemenkrant bij diverse locaties in en rond Aalsmeer ga ik naar De Kwakel. Daar kom ik onder andere bij HilverdaFlorist gevestigd aan de Dwarsweg 15. HilverdaFlorist is leverancier van hoogwaardig jong plantmateriaal.
Men richt zich op veredeling, vermeerdering van unieke rassen in snijbloemen en pot- en tuinplanten. Op dit gebied is HilverdaFlorist marktleider.
Met ruim 110 jaar ervaring in de sector en betrokken medewerkers kun je spreken van een deskundige samenwerkingspartner. Ook bij HilverdaFlorist is men altijd verheugd met nieuwste editie van de Bloemenkrant. Deze lever ik af bij de receptie waar Mirjam al vele jaren actief is.
www.hilverdaflorist.com