Danique Schenkius is één van de enthousiaste medewerkers van Dillewijn Zwapak BV.
Danique Schenkius is één van de enthousiaste medewerkers van Dillewijn Zwapak BV. Foto: Gerard VD

Ambassadeurs van de Bloemenkrant

n Op bezoek bij Dillewijn Zwapak BV

Keten n Net als ketenbreed in de Bloemenkrant, hebben we ook een kring rond de Bloemenkrant. We hebben veel mensen die daarbij betrokken zijn. Iedereen nodig.

Onze eigen Ambassadeur van de Bloemenkrant Gerard van Duijvenvoorde is na het uitkomen van de Bloemenkrant altijd twee dagen op pad om alle afhaaladressen in en rond de veiling en de manden op de verschillende afhaalpunten van de Bloemenkrant te bevoorraden. 

Op zijn pad komt hij de meest leuke en lieve mensen tegen met vele enthousiaste, uiteenlopende reacties.

Wilt u ook op de foto, geef even een seintje.


Dillewijn Zwapak B.V

Al enige tijd kom ik bij nieuwe huisvesting van Dillewijn Zwapak BV aan De Loetenweg 2 in Amstelveen. Nu zou je denken; kom je met de Bloemenkrant ook in Amstelveen? Maar het is slechts aan de andere zijde van de Fly-over bij Bloemenveiling Aalsmeer.

Sinds 2021 maakt Dillewijn Zwapak BV onderdeel uit van Koninklijke Paardekoper Groep.

Zoals alom bekend is Dillewijn Zwapak een groothandel in verpakkingsmaterialen, bloemisterij- en interieurartikelen. Inkopers in alle delen van de wereld zorgen voor een breed en trendy collectie passend bij de nieuwste trend in de markt.

Kijk zelf even op de site van DillewijnZwapak.nl, want het is teveel om op te noemen wat zij aanbieden. Ook de showroom ziet er altijd fraai en uitnodigend uit.

Er zijn in Nederland 10 stores die u kunt bezoeken en hiernaast is er een makkelijke webshop. In de vestiging Loetenweg 2 ligt de Bloemenkrant in de showroom en bij de receptie.


Bij de receptie werkt onder andere Danique Schenkius [zie foto] zij is één van de enthousiaste medewerkers van Dillewijn Zwapak BV.