Vier het ‘Jaar van Papaver en Basilicum’

Fleuroselect n Bij Fleuroselect vieren ze het ‘Jaar van Papaver en Basilicum’! Neem deel aan dit promotie-initiatief door 'Plant van het Jaar' onderdeel van uw marketingplannen te maken.

Met dit initiatief wil de Fleuroselect business unit Home Gardening de aandacht voor papaver- en basilicumzaad en planten vergroten en de verkoop hiervan in de detailhandel stimuleren.


Marketingmateriaal 

Er is op maat gemaakt marketingmateriaal ontwikkeld om veredelaars, distributeurs en retailers te ondersteunen bij hun promotionele activiteiten. Het informatiepakket Visual Guidelines bevat een overzicht van inspirerende afbeeldingen en logo's in verschillende talen, speciaal ontwikkeld om papaver en basilicum te promoten. Door deze materialen te gebruiken, steunt u niet alleen deze campagne, maar versterkt u ook uw gepersonaliseerde etiketten en zaadverpakkingen en geeft u uw reclame of berichten op sociale media een professionele uitstraling. Alle logo's en afbeeldingen zijn rechtenvrij beschikbaar en kunnen worden gedownload op de Fleuroselect-website.


Displays 

In gerenommeerde parken en andere openbare tuinen komen grote perken met papaver opdat de consument kan genieten van de diversiteit van dit gewas.