Paulien de Jong die 20 jaar werkzaam is bij Hilverda de Boer en Gerda Ezink (zittend) die al 34 jaar werkzaam is bij Hilverda de Boer.
Paulien de Jong die 20 jaar werkzaam is bij Hilverda de Boer en Gerda Ezink (zittend) die al 34 jaar werkzaam is bij Hilverda de Boer. Foto: Gerard van Duyvenvoorde

Ambassadeurs van de Bloemenkrant

TOP n Onze eigen Ambassadeur van de Bloemenkrant Gerard van Duijvenvoorde is na het uitkomen van de Bloemenkrant altijd twee dagen op pad om alle afhaaladressen in en rond de veiling en de mandjes op de verschillende afhaalpunten van de Bloemenkrant te bevoorraden. 

Net als ketenbreed in de Bloemenkrant, hebben we ook een kring ketenbreed rond de Bloemenkrant. We hebben iedereen nodig. Op zijn pad komt Gerard de meest leuke en actieve mensen tegen met de meest uiteenlopende reacties. Daar zijn we blij mee. Wilt u ook op de foto, geef even een seintje.

Hilverda De Boer

In 1909 is Hilverda De Boer gestart als een klein familiebedrijf in Aalsmeer. Na ruim 100 jaar is de onderneming gegroeid naar een wereldwijde bloemengroothandel.
De snijbloemen en planten worden naar meer dan 60 landen geëxporteerd.

In al die jaren is één ding echter nooit veranderd en dat is de focus op kwaliteit, service en innovatie.
De producten worden ingekocht via een uitgebreid netwerk van geselecteerde kwekers over de hele wereld. Ook bij veiling Royal Flora Holland worden er vele producten ingekocht.


Jaarrond

Zo beschikt men het gehele jaar over een groot en divers assortiment van snijbloemen en planten.

Door te blijven innoveren blijft de onderneming zich ontwikkelen en verder perfectioneren.

Ook bij Hilverda de Boer kijkt men iedere 14 dagen uit naar de nieuwe editie van de bloemenkrant. Gerard steekt zijn enthousiasme over het bedrijf niet onder stoelen of banken.

'Ik krijg altijd een warm welkom bij de bezorging van de krant, dat maakt mijn bezoek extra leuk. Ik ga er met extra plezier naar toe.'