Een geweldige orchidshow in Keukenhof.
Een geweldige orchidshow in Keukenhof. Foto:

Phalaenopsis 'Star Quality By5' van Piet Vijverberg schittert op Keukenhof

Orchid n Keukenhof Lisse is weer open en van 24 maart t/m 15 mei 2022 kunnen bezoekers zich weer laten verrassen door de prachtigste kleuren van de talloze planten en bloemen, zowel buiten als binnen. 

Piet Vijverberg neemt deel aan de Orchideeënshow in het Beatrixpaviljoen. Hier toont de kweker het merk "Star Quality By5"; een collectie van de mooiste en beste Phalaenopsisplanten. Een greep uit het high-end "Star Quality By5" assortiment heeft er een podiumplaats en bekent kleur aan het internationale publiek.
De verrassend mooie collectie "Star Quality By5" kenmerkt zich door de meertakken, de hoeveelheid bloemen per plant, de lange bloeitijd en de zware top kwaliteit. Ook de kleurvariaties maakt deze plant een favoriet onder zowel vakgenoten als consumenten. De planten zijn op ras te bestellen en kennen verschillende potmaten en verpakkingen.

Elk jaar heeft het bloemenpark een special thema waarop de ontwerpen van de tuinen en de bloemenshows in de paviljoens geïnspireerd zijn. Het thema voor de Orchideeënshow van 2022 is ‘Flower Classics'.