Peter van Delft van Decofresh ging maar liefst met 5 prijzen naar huis.
Peter van Delft van Decofresh ging maar liefst met 5 prijzen naar huis. Foto:

Maar liefst 5 prijzen voor de rozen van Decofresh!

n Topkwaliteit bij Keukenhof Rozenshow

Succes n Bezoekers van Keukenhof hebben kunnen genieten van een grote rozenshow. In het Oranje Nassau paviljoen stonden ruim 20.000 rozen in ruim 300 soorten. Deze rozenshow werd mogelijk gemaakt door ruim 75 kwekers, importeurs en exporteurs. 

Met 25 mensen werd hard gewerkt aan de opbouw van de rozenshow. Er werd vroeg gestart en na maar liefst 21 uur was de show gereed. De rozen komen prachtig tot hun recht in de mooie ontwerpen van arrangeur Heleen Valstar. Op 6 april vond de vakkeuring plaats door een vakjury. Op 7 april werden de prijswinnaars in het zonnetje gezet. 


Keukenhof vakprijzen

De 1e prijs voor trosrozen ging naar de ‘Sofie’ van Voorn Sprayroses. De 1e prijs voor import was voor ‘Fairy Queen’ van Pini Cohen/Decofresh. De 1e prijs voor Nederlandse rozen ging naar Sweet Avalanche+ van Meijer Roses. De Keukenhof Vakprijs Roos is door de gezamenlijke jury’s toegekend aan een nieuwe sprayroos van Voorn Sprayroses. Tijdens de show werden ook prijzen uitgereikt door de VGB/SLB: 1 prijs voor Roos Nederland: rosa dorchester+ van Meijer Roses. 1e prijs Roos Import voor rosa ‘Bogart’ van Alisha. 1e prijs Roos Tros voor rosa ‘Bridal Flow’ van Voorn Sprayroses


Keukenhofprijs Roos import:

1e prijs: Roos ‘Fairy Queen’ kwekerij ‘Ayana’, 2e prijs: Roos ‘Bogart' kwekerij ‘Alisha’, 3e prijs: Roos ‘Venturoso’ kwekerij ‘Diya’. 

VGB/SLB award Roos import:

1e prijs: Roos ‘Bogart’ kwekerij ‘Alisha’, 3e prijs: Roos ‘Venturoso’ kwekerij ‘Diya’, Peter van Delft met de roos 'Fairy Queen' die de 1e prijs won van de Keukenhof. 

Decofresh

Met Roos ’Bogart’ won Decofresh de VGB Award in de categorie ’Roos import’ en de Keukenhof Award in de categorie ‘Roos import’ met Roos ‘Fairy Queen’. Peter van Delft van Decofresh zag het allemaal gebeuren: “Prachtig! Het is natuurlijk altijd leuk om een prijs te winnen, maar met maar liefst 5 soorten. Dat overtrof de verwachtingen!”
Met ongeveer 200 verschillende variëteiten van zowel exclusieve als mainstream rozen, wordt Decofresh ook wel de rozenspecialist genoemd. Met rozen uit Kenia van maar liefst 10 verschillende kwekerijen biedt Decofresh een breed scala aan geweldige variëteiten.  


Altijd vers

Peter van Delft: “Maar Decofresh is meer dan mooie rozen leveren, we zetten ook echt in op het helpen van onze klanten, zowel exporteurs als groothandels, als retailers. We proberen steeds meer maatwerk te leveren. Dat gaat het beste via onze webshop waar de kopers direct toegang hebben tot het gehele assortiment. Elke dag komen de nieuwe zendingen gelijk in de webshop, en wat diezelfde dag niet is verkocht wordt de eerstvolgende dag geveild. Altijd verse rozen dus!”


Sinds een paar maanden verstuurt Decofresh wekelijks nieuwsbrieven. Ook op social media is Decofresh ook heel actief. Peter vervolgt: “Binnenkort weet echt iedereen van het bestaan van onze rozen. Deze vijf prijzen helpen daar natuurlijk ook bij!” Voor een login of info www.decofresh.com

Jeffrey, Wesley en Cees Meijer.
Frank Voorn van Voorn Sprayroses.