v.l.n.r. Sieto Hoogkamp, Gerard Wijma en Mark van der Ban.
v.l.n.r. Sieto Hoogkamp, Gerard Wijma en Mark van der Ban.

Nieuwe directie voor Adomex

Nieuw n Per 1 april treedt een nieuwe directie aan bij Adomex International BV, dé specialist in snij- en decoratiegroen. 

Gerard Wijma, nu nog finance director, volgt Anton Klunder op als managing director, Sieto Hoogkamp wordt director operations en Mark van der Ban blijft in zijn functie van commercial director. Klunder was 12 jaar zeer succesvol bij Adomex. Hij blijft nog enkele maanden aan voor overdracht en om lopende projecten af te ronden.
Gerard Wijma: "Wij bedanken Anton voor zijn werk waardoor Adomex er nu zo uitstekend voorstaat. Wij blijven ons samen met al onze medewerkers richten op het verder uitbouwen van onze positie als marktleider, het nog meer verstevigen van onze samenwerking met klanten en leveranciers en het verder ontwikkelen van dit prachtige bedrijf.”
Gerard Wijma, begon vorig jaar mei bij Adomex als finance director. Hij was werkzaam als general manager van de horti divisie van Broekhof/Koninklijke Paardekooper Group. Sieto Hoogkamp is sinds 2007 werkzaam bij Adomex, de laatste 11 jaar als manager operations. Mark van der Ban is 22 jaar verbonden aan Adomex, waarvan 11 jaar commercieel eindverantwoordelijk.


Fotobijschrift: van links naar rechts Sieto Hoogkamp, Gerard Wijma, Mark van der Ban.