Meriam Mesman media adviseur van de Bloemenkrant bracht nog even een bliksembezoek aan Jan de Boer.
Meriam Mesman media adviseur van de Bloemenkrant bracht nog even een bliksembezoek aan Jan de Boer. Foto:

Bezoek aan covermodel

n Nog even langs bij Jan de Boer

Model n Een paar dagen voor Kerst.  Er is nog volop bedrijvigheid in het bedrijf van Barendsen te Aalsmeer. Jan de Boer heet de Media-adviseur Meriam Mesman van harte welkom en verzorgt een rondleiding door zijn bedrijf. Hij maakt tijd voor de Bloemenkrant en merkt op dat hij binnenkort nog meer tijd heeft, wegens de overname door DFG. 

Hij vertelt over het Boek wat eraan komt en dat hij nu tijd krijgt voor andere dingen. Leuke dingen waar hij anders geen tijd voor had. 

Daarbij laat hij ook nog even de bekende kas zien op het dak van de veiling, een knusse ruimte voor vergaderingen en borrels. Binnenkort meer over Jan in de Bloemenkrant.


Ron Kloos nieuwe directeur Decorum

Directeur n Ron Kloos is per 17 januari in dienst getreden bij Decorum, waar hij Raymond Hedges opvolgt. Kloos heeft een sterke track record als formuledirecteur bij zowel Karwei, Gamma als Groenrijk.

De laatste jaren was Kloos actief als interim manager voor diverse opdrachtgevers. Kloos zal de uitgezette koers van de vereniging voortzetten en inzetten op het vergroten van de commerciële slagkracht van de vereniging. Als inwoner van de bollenstreek heeft Kloos sterke affiniteit met de sierteeltsector. 

Hedges heeft, in goed overleg met het bestuur, besloten dat dit een goed moment is om af te treden als directeur. ”Het bestuur wil Raymond bedanken voor zijn inzet voor de vereniging. Hij heeft onze vereniging door een intensief verandertraject geleid evenals de roerige eerste corona fase. We hadden ons geen betere directeur kunnen wensen de afgelopen roerige jaren.“ aldus bestuursleden John Grootscholten en Jaap Moerman. 

Telersvereniging

Met meer dan vijftig leden, meerdere merken, honderden producten en een gezamenlijke omzet van 350 miljoen euro, is Decorum een van de grootste telersverenigingen van ons land.

Ron Kloos van Decorum.