Afbeelding
Foto:

Herbenoeming Raad van Commissarissen (RvC)

Herbenoeming n De Ledenraad heeft ingestemd met de herbenoeming van Pascal Visée als commissaris van de RvC.

Tijdens de online Ledenbijeenkomst later op de dag werd de uitslag van de Ledenraadsverkiezing 2021 bekend gemaakt.

De kandidaat Ledenraadsleden Piet van Baalen, Thijs Hermans, Bas van Keulen, Jelle van der Kroft, Marcel van der Lugt en Jan van Paridon werden als nieuwe Ledenraadsleden geïnstalleerd. Bekijk hier de gekozen kandidaten van de Ledenraad per 1 januari 2022.

De leden stemden in met de herbenoeming van Frank Ammerlaan, Dick Houtenbos, Robin van der Knaap, Riya Bunty Shah en Lydia Klaver voor de periode van vier jaar. De leden stemden in met de herbenoeming van Richard “Kiki” Fernandes voor de periode van 2 jaar. En, na stemming op de Voordrachtscommissie, wordt deze commissie aangevuld met de volgende leden: Goos Hofland, Jan Mantel, Avner Sheer en John van de Slot.

Afscheid

De leden Eva van Etten, Goos Hofland, Jan Mantel, John van de Slot en Walter Zuijderwijk namen afscheid als lid van de ledenraad. Ook Marcel van Tol, voorzitter van de Ledenraad tot 1 januari 2022, nam officieel afscheid van de Ledenraad. Voorzitter van de RvC, Jack Goossens, bedankte hen voor hun belangrijke bijdrage aan de coöperatie in de afgelopen jaren. Bekijk de afscheidsvideo

Tot slot kregen Goos Hofland, Jan Mantel en Marcel van Tol de Royal FloraHolland Diamant uitgereikt, als waardering voor hun jarenlange, meer dan actieve bijdrage aan de ontwikkeling van Royal FloraHolland. De diamant werd uitgereikt door Peter Smak, de nieuwe voorzitter van de Ledenraad vanaf 1 januari 2022.

Bekijk een samenvatting van de Ledenbijeenkomst via RFH.