Beautiful 2022 met Make-upz®!

Beautiful n Maak je jaar mooier met Make-upz Bloemen en planten. Bloemen en planten opgeleukt met een kleurtje of glittertje, je ziet het steeds en steeds meer. 

Niet alleen bij de retailers maar ook bij de bloemisten en bij evenementen. Zo waren onze Make-upz bloemen te bewonderen bij Nikkie Tutorials tijdens de Songfestival. Mensen willen meer vrolijkheid en onze Make-upz planten worden meer geaccepteerd omdat het met zorg is aangebracht. Mannen en vrouwen gebruiken al eeuwen make-up om accenten te leggen op het lichaam. En vanuit deze gedachten brengen wij ook Make-upz aan op de planten. Kleur, glitters het kan allemaal om het planten leuker te maken, net zoals iemand die het doet om leuk uit te zien voor een feestje of in het algemeen.

Bij Greencre8 zijn wij sinds 2012 samen met exclusieve kwekers bezig om het kleuren van planten onder het merk Make-upz op de markt te zetten.

Make-upz

Alle combinaties met Make-upz worden uitgebreid getest op transport en houdbaarheid bij FloraHolland. Zo garanderen wij dat alle planten met Make-upz net zo lang houdbaar zijn dan de planten zonder. Je herkent onze planten door het make-upz kwastje die er bij wordt geleverd. Dit zorgt voor herkenbaarheid maar ook versterking van het Make-upz verhaal. Een ander groot voordeel van ons Make-upz concept, is dat wij themagericht kunnen kleuren om zo voor ieder moment de gewenste kleur te kunnen leveren. Zoals roze voor de Valentijn of geel voor Pasen.

Greencre8

Voor meer info over de kwekers waarmee wij samenwerken kijk dan op Greencre8.nl