Jos van Egmond en Jaco van den Oever.
Jos van Egmond en Jaco van den Oever. Foto:

Echte Ambassadeurs van de Bloemenkrant

n Broekhof-verpakkingen BV

Ambassadeur n Onze eigen Ambassadeur van de Bloemenkrant Gerard van Duijvenvoorde is na het uitkomen van de Bloemenkrant altijd twee dagen op pad.

Hij bevoorraadt dan alle afhaaladressen in en rond de veiling en de mandjes op de afhaalpunten met de Bloemenkrant. Op zijn pad komt hij de meest leuke en enthousiaste mensen tegen met de meest uiteenlopende reacties. Eind vorig jaar was hij op bezoek bij Broekhof-verpakkingen BV in Aalsmeer, één van de bedrijven die altijd enthousiast reageert.
Deze vestiging aan de Turfstekerstraat 37 in Aaslmeer beschikt over een ruime showroom, een verkoopafdeling en magazijn. 'Als ik de Bloemenkrant aflever zijn Jos van Egmond en Jaco van den Oever meestal in de showroom aanwezig. Een enthousiast duo die altijd blij is met de bezorging van de Bloemenkrant.'

Broekhof-verpakkingen BV is al sinds 1974 actief in de branche. De onderneming heeft een enorme ontwikkeling meegemaakt. Sinds 2018 is het bedrijf onderdeel van Koninklijke Paardekooper Groep. Naast een breed assortiment werkt Broekhof met klanten aan nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Hierbij is duurzaamheid belangrijk. Zo heeft men zich gecommitteerd aan de VN duurzame ontwikkelingsdoelen. Om de koper te helpen bij het maken van duurzame[re] keuzes, heeft Broekhof een handige "duurzaamheids-index” samengesteld. Ook bij dit mooie bedrijf ligt de Bloemenkrant.