Het gezelschap in de rozen.
Het gezelschap in de rozen. Foto:

Geurende roos Damasque is The One

n Prachtige rozen sieren poster en premiere

Muziek n Damasque, de best geurende roos die er is en One, de musical die op het moment zo in de belangstelling staat en zondag in premiere ging, zijn een vergaande samenwerking aangegaan. One de musical, is een adembenemend liefdesspektakel dat gegeven wordt in de studio’s in Aalsmeer. De roos wordt in de musical verwerkt als Love Always.

Liefdesverhaal

Na een inspirerend gesprek met Roel Pieters de producent van One de musical ontstond er een sterke band tussen One de musical en Damasque en wordt de Love. Always. roos een onderdeel van de musical. De Love. Always roos is the best smelling rose in the world.
   

Ambities 

Bezoekers van de musical kunnen de poederachtige en roze roos bekijken bij de balie. Ook kunnen ze deze roos kopen en mee naar huis nemen om hun geliefde cadeau te doen en als herinnering aan het muzikale optreden. De ambitie van Roel Pieters, producent van de musiacal gaat verder dan de studio’s in Aalsmeer. Met het succes van One de musical wil hij zelfs Las Vegas gaan bereiken. Dus het is niet zo verwonderlijk als de roos straks in Amerika te bewonderen valt.

Premiere

Zondagmiddag vond de stijlvolle premiere plaats waarbij de Love. Always. roos centraal stond. De roos werd door bezoekers enorm gewaardeerd en zij kregen ook een roos mee naar huis. Wouter de Vries en Brent Kaandorp van de Parfum Flower Company woonden de voorstelling bij en genoten met volle teugen. De eerste reacties waren natuurlijk, wat ruikt die roos lekkerrrrr!!! Echt zoals een roos kan ruiken.'

De organisatie heeft veel vertrouwen in Roel Pieters en nu maar hopen dat de musical doorgang kan vinden en er veel mensen genieten.


Brent en Wouter.
Afbeelding