Peter Smak nieuwe voorzitter ledenraad RFH.
Peter Smak nieuwe voorzitter ledenraad RFH. Foto:

Nieuwe voorzitter ledenraad RFH

Voorzitter n Tijdens de ledenraadvergadering is kweker Peter Smak per 1 januari 2022 benoemd tot voorzitter van de Ledenraad Royal FloraHolland.

De Ledenraad koos Peter Smak als voorzitter voor een termijn van drie jaar. Peter is mede-eigenaar van Smak Tulips, een familiebedrijf dat al 4 generaties is gevestigd in het West-Friese Onderdijk. Smak maakte eerder deel uit van de pilot Ledenraad, commissie strategie en commissie ledenbinding en is lid van de Coöperatiecommissie binnen de huidige Ledenraad. Als voorzitter van de Ledenraad is hij het eerste aanspreekpunt voor Directie en Raad van Commissarissen. Daarnaast is hij als voorzitter verantwoordelijk voor een goede samenwerking binnen de Ledenraad en het functioneren van individuele leden en de Ledenraad als geheel.
Smak: "Ik dank Marcel van Tol voor het vele werk. Ik heb een lange historie met Royal FloraHolland en realiseer me dat er zeker werk aan de winkel is. We hebben een intensieve periode achter de rug. Door in een open sfeer elkaar als sparring partner te zien en vertrouwen, kunnen we de cooperatie verder brengen."