Kate, het visitekaartje van Royal Lemkes, met de Bloemenkrant.
Kate, het visitekaartje van Royal Lemkes, met de Bloemenkrant. Foto:

Ambassadeurs van de Bloemenkrant

Net als ketenbreed in de Bloemenkrant, hebben wij ook een kring ketenbreed rond de Bloemenkrant. We hebben iedereen nodig.

Onze eigen Ambassadeur van de Bloemenkrant Gerard van Duijvenvoorde is na het uitkomen van de Bloemenkrant altijd twee dagen op pad om alle afhaaladressen in en rond de veiling en de mandjes op de verschillende afhaalpunten van de Bloemenkrant te bevoorraden. Op zijn pad komt hij de meest leuke en lieve mensen tegen met de meest uiteenlopende reacties. Zoals gebruikelijk rijd ik dinsdags met de Bloemenkrant naar de regio Aalsmeer en in de loop van de dag naar Rijnsburg. Op woensdag ga ik op weg om in de regio Naaldwijk en Bleiswijk de Bloemenkrant te bezorgen. 


Royal Lemkes

Over Bleiswijk gesproken: Daar is begin 2020 -op het voormalige terrein van FloraHolland- het bedrijf Zalando gestart met het bouwen van het allergrootste distributiecentrum van Nederland. Met een oppervlakte van 19 voetbalvelden. Even verderop staat het pand van Royal Lemkes. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 135 jaar. Zoals ik al aangaf is het een familiebedrijf met bijbehorende sfeer en cultuur. Het bedrijf is door SUB40 [Hilleraad] uitverkozen tot "Beste Werkgever in de tuinbouwsector” 2019/2020 met de hoogste ranking van 3 sterren. Eén van de werkneemster is Kate. [zie foto] Zij is werkzaam bij de receptie en ik kan rustig zeggen dat zij het ”visitekaartje” van Royal Lemkes is. Wilt u ook op de foto, geef even een seintje.

Afbeelding