Tineke en Martien werkzaam bij Welkoop Aalsmeer.
Tineke en Martien werkzaam bij Welkoop Aalsmeer. Foto: Gerard van Duijvenvoorde.

Ambassadeurs van onze Bloemenkrant

Welkoop n Net als ketenbreed in de Bloemenkrant, hebben we ook een kring ketenbreed rond de Bloemenkrant. We hebben iedereen nodig.

Onze eigen Ambassadeur van de Bloemenkrant Gerard van Duijvenvoorde is na het uitkomen van de Bloemenkrant altijd twee dagen op pad om alle afhaaladressen in en rond de veiling en de mandjes op de verschillende afhaalpunten van de Bloemenkrant te bevoorraden. 

Op zijn pad komt hij de meest leuke en lieve mensen tegen met de meest uiteenlopende reacties. Wilt u ook op de foto, geef hem even een seintje. Een berichtje naar de redactie kan ook.

Welkoop in Aalsmeer

De verspreiding van de Bloemenkrant gaat via verschillende kanalen. Naast bijvoorbeeld de afhaalpunten in de veilingen is de Bloemenkrant ook bij verschillende vestigingen van Welkoop verkrijgbaar.

In Aalsmeer is er aan de Lakenblekerstraat 24 een vestiging van Welkoop te vinden.

Naast een breed assortiment van artikelen en diensten is ook de Bloemenkrant bij de balie/kassa te vinden. Als ik de nieuwe editie van de Bloemenkrant ga afleveren dan word ik “met open armen” ontvangen. Het is fijn om te zien dat veel Aalsmeerders de Bloemenkrant daar afhalen.

Op de foto staan Tineke en Martien die werkzaam zijn bij de vestiging van Welkoop in Aalsmeer.

Foutje - Catering by Henk;

In de vorige editie van de Bloemenkrant stond vermeld dat Henk en Mariska een echtpaar was. Een foutje van onze kant, die inmiddels door lezers is recht gezet. Henk en Mariska zijn broer en zus. Om misverstanden te voorkomen even deze “rectificatie”. Dus als je het "cafetaria” in straat D003 Rijnsburg bezoekt weet je wie er achter de toonbank staan.