Masha altijd vrolijk in de BP Shop.
Masha altijd vrolijk in de BP Shop. Foto:

Bloemenkrant Ambassadeurs

Ambassadeurs n Net als ketenbreed in de Bloemenkrant, hebben we ook een kring ketenbreed rond de Bloemenkrant. We hebben iedereen nodig.

Onze ambassadeur en chauffeur van de Bloemenkrant Gerard van Duijvenvoorde gaat na het uitkomen van de Bloemenkrant altijd twee dagen op pad om alle afhaaladressen in en rond de veiling en de mandjes op de afhaalpunten van de Bloemenkrant te bevoorraden.
Daarbij komt hij op de meest uiteenlopende adressen en heel vaak wordt hij verwelkomd met een stralende glimlach en soms heeft hij ook nog tijd voor koffie. Afgelopen uitgave legde hij beide stralende dames op de Bloemenkrant op de gevoelige plaat vast, wat uiteraard een plaatsje in onze krant verdient.
Tineke van Rooijen zit bij de receptie van JAVADO bv , Venus 116 Honselersdijk, Trade park Westland II. Bij JAVADO is men iedere keer weer blij met de nieuwste editie van de Bloemenkrant. Ook in Corona tijd was de receptie altijd open. Masha, zij staat in de BP shop gevestigd naast de Piramide in Honselersdijk. Ze is altijd vrolijk en zorgt dat de bloemenkrant op een mooie plaats ligt in de BPshop. Veel chauffeurs tanken daar en nemen de bloemenkrant mee. Bedankt dames.

Tineke van Rooijen is de glimlach bij Javado.