Koningin Maxima geniet van de bloemenpracht. Photocredit: Keukenhof / Patrick van Katwijk
Koningin Maxima geniet van de bloemenpracht. Photocredit: Keukenhof / Patrick van Katwijk Foto: laurens lindhout

Koningin Maxima geniet van Keukenhof

n Wereldtuin volop in bloei

Muziek n Koningin Máxima bezocht afgelopen week de wereld-bloemententoonstelling Keukenhof. Het bezoek was onderdeel van de campagne ‘50dagenmuziek' van Méér Muziek in de Klas, ter ere van de 50e verjaardag van de Koningin.

Een kort verslag van het bezoek was te zien in het AVROTROS programma Koningin Máxima; een leven vol muziek, dat werd uitgezonden op zondag 16 mei, 20.55 uur, NPO 1.

Keukenhof diende als kleurrijke achtergrond van het muzikale programma. Koningin Maxima zet zich met hart en ziel in voor het laten genieten en vooral ook bespelen van muziek door kinderen.

Feest

En al konden de bezoekers niet fysiek tussen de perken en over de paden lopen, tijdens Hemelvaartdag werd het publiek getrakteerd op een uitzending van Omroep Max vanuit Keukenhof. Op de klanken van prachtige muziek werden de liefhebbers meegenomen door de wereldtuin en was het geweldig het genieten van al het moois.

Liefhebbers kijken reikhalzend uit naar volgend jaar 2022. Hopelijk kunnen dan bezoekers uit binnen- en buitenland weer volop genieten.

Keukenhof fungeerde als achtergrond voor het muzikale programma.
Afbeelding