Afbeelding
Foto:

L&M Group neemt verkoop over

Verkoop n Dümmen Orange, wereldwijd toonaangevende veredelaar en vermeerderaar van hoogwaardige bloemen en planten, en het Nederlandse bloemenbedrijf L&M Group hebben een handelsovereenkomst gesloten.

De L&M Group neemt de verkoop van de eindproductie van rozen en gerbera's over van de snijbloemenkassen van Dümmen Orange in De Kwakel (NL). Deze samenwerking komt telers, retailers en bloemisten ten goede, aangezien L&M Group een totale marktoplossing biedt voor de gehele snijbloemenmarkt in Europa. Dümmen Orange zal hun marktinzichten weer gebruiken bij het verder ontwikkelen en selecteren van rassen met een hoge sier- en marktwaarde die voldoen aan de behoeften en wensen van telers en retailers.

Het familiebedrijf L&M Group heeft zes complementaire divisies die alle marktsegmenten in de detailhandel en groothandel bedienen. Sven Aertssen, managing director L&M Group over deze nieuwe samenwerking: "We zijn erg trots op deze overeenkomst met Dümmen Orange en het overnemen van de verkoop van hun eindproducten, aangezien we sterk geloven in deze zogenaamde‘ achterwaartse integratie '. We zetten een vrij eenvoudige maar duurzame supply chain op voor de komende jaren, die zorgt voor een transparante stroom van teler naar de consument. Meer nieuws in de volgende Bloemenkrant en op www.bloemenkrant.nl