Paul Ravensbergen, Wim-Jan Paauw en Michel v Marwijk.
Paul Ravensbergen, Wim-Jan Paauw en Michel v Marwijk. Foto:

Dutch Lily Masters en Lilies of Life onderzoeken

Samenwerking n Leliebedrijven Dutch Lily Masters en Lilies of Life tekenden deze week een intentieverklaring voor verregaande samenwerking op afzetgebied.

De bedrijven zien met de beoogde samenwerking volop kansen voor een breder assortiment en hoger serviceniveau.


Partnership

Halverwege dit jaar verwachten de bedrijven een knoop door te kunnenhakken over het partnership. Zowel Dutch Lily Masters als Lilies of Life zijn gespecialiseerd en toonaangevend in de productie van kwaliteitslelies. Door de krachten te bundelen, vullen de partijen elkaar vooral aan qua personen en assortiment. Dutch Lily Masters is gespecialiseerd in grootbloemige Oriental en OT lelies en Lilies of Life in geurloze LA's en speciale lelies.


Aanbod

Wim-Jan Paauw, commercieel directeur van Dutch Lily Masters, ziet deze lelies als een verrijking voor hun aanbod. "We zochten als Dutch Lily Masters namelijk nog LA's in ons assortiment. Met deze stap hopen we onze klanten nog meer "meesterwerken” te kunnen bieden”.


Positief

Ook Michel van Marwijk, hoofd verkoop bij Dutch LilyMasters, is positief: "Aan de afzetkant worden onze klanten steeds groter en om aan de wensen van deze partijen te voldoen is onze samenwerking een logische stap.” Paul Ravensbergen van Lilies of Life sluit af: "We moeten nog heel wat werk verzetten, maar halverwege dit jaar hopen wij meer te kunnen vertellen. Het ziet er veelbelovend uit.”