Afbeelding
Foto:

Floriday komt met interactieve roadmap

Sessie n Sinds medio februari zijn op advies van de Ledenraad sessies gestart waarin Royal FloraHolland met marktpartijen de mogelijkheden voor de vervolgaanpak voor Floriday verkent.

Doel van deze sessies is vast te stellen welke functionaliteiten nog noodzakelijk zijn voor gebruikers om met Floriday te werken en wat er verbeterd kan worden. Een breed gedragen behoefte is het zichtbaar maken van de wensen van kwekers, kopers, softwareleveranciers en agenten. Floriday publiceert daarom op korte termijn een interactieve roadmap met alle ontwikkelpunten en ideeën.
Gebruikers van Floriday willen hun bijdragen en ideeën voor het platform terug kunnen vinden. Ook willen ze voorkeuren aangeven en volgen wat hiermee gebeurt. De interactieve roadmap maakt inzichtelijk wat de planning is, wat reeds is opgeleverd, wat in ontwikkeling is en wat nog wordt overwogen. De input vanuit de marktsessies wordt de basis van deze roadmap. Ook de ontwikkelpunten die eerder zijn aangedragen vanuit de markt worden hierin meegenomen.Lees het hele bericht op de site van RFH