Meriam Mesman op bezoek bij de heren van Enigna Flowers.
Meriam Mesman op bezoek bij de heren van Enigna Flowers. Foto:

Enigma Flowers privé

Bezoek n Natuurlijk wil je graag kijken bij een bedrijf dat zowel geweldig veel bloemen omzet voor Vrouwendag en dan ook nog benoemd wordt tot de 'Beste Koper'.

Media adviseur van de Bloemenkrant Meriam Mesman nam persoonlijk de proef op de som bij de Enigma Flowers Group en kreeg een privé tour door het bedrijf. Uiteraard had ze een paar extra exemplaren van de Bloemenkrant bij zich. Enigma Flowers bedankte vorige week alle partners via een kleurrijk logo op de flap van de Bloemenkrant, omdat die zich zo hadden ingezet om de handel rond Vrouwendag tot een succes te maken. Daarnaast bestaat Enigma Flowers Trading dit jaar 25 jaar. Een periode waarin het bedrijf zich ontwikkelede als specialist op de Russische markt. In die 25 jaar ontstond er een nauwe samenwerking met kwekers, die een solide basis vormen in het Westland en daarbuiten.

Tijdens de Vrouwendagdrukte werd Enigma Flowers Trading door de Decorum kwekers weer benoemd als Beste Koper en ontvingen zij opnieuw een eerste prijs. Een prachtig compliment.

Jaarlijks groeien de aantallen die via Enigma Flowers Trading in de vrouwendagdrukte verwerkt en verhandeld worden. Om dit te realiseren pakken steeds meer leveranciers voor Enigma Flowers Trading in en leveren kant en klaar aan.