Den Haag, 3 april 2018
Carola Schouten, vicepremier en minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.
FOTO MARTIJN BEEKMAN / MINISTERIE VAN LNV
Den Haag, 3 april 2018 Carola Schouten, vicepremier en minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. FOTO MARTIJN BEEKMAN / MINISTERIE VAN LNV Foto: MARTIJN BEEKMAN

Minister Carola Schouten in de Bloemenkrant

Sierteelt n Demissionair minsister Carola Schouten is volgende week te gast in de Bloemenkrant. Vanwege de Corona-pandemie konden we haar niet 'Aan tafel met' uitnodigen, maar ze wilde graag op afstand meewerken aan het interview.

Carola Schouten (1977) is sinds 26 oktober 2017 minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en viceminister-president in het kabinet-Rutte III. Natuurlijk valt daar in haar portefeuille de sierteeltsector onder en ze vindt het dan ook fijn een aantal vragen te beantwoorden op dit vakgebied. Een sector die ze een zeer warm hart toedraagt. Geen 'Aan tafel met' maar wel een geweldige oplossing waardoor 2Dezign haar toch kan spreken en natuurlijk 'een bloemetje' overhandigen.
Van 18 mei 2011 tot 26 oktober 2017 was Carola Schouten Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie. De demissionair minister groeide op in Giessen in het Land van Heusden en Altena. In de Tweede Kamer hield zij zich met name bezig met financieel-economische aangelegenheden, Europese zaken, sociale zaken, werkgelegenheid en pensioenen en wonen. (Foto: Martijn Beekman)