Afbeelding
Foto:

Stichting Sport helpt

Sport n De samenwerking tussen Decorum en E-Bloom werpt zijn eerste vruchten af.

Vorige week bereikte de nieuwe oranje tulp Heroes van Borst Bloembollen de landelijke pers doordat de noviteit gedoopt werd door (oud) topsporters Inge de Bruijn (oud-topzwemster), Manon Flier (oud-volleybalinternational) en Jorrit Croon (hockeyinternational). Het belangrijkste succes is dat iedere verkochte tulp een bijdrage levert aan de Stichting Sport Helpt. Maar dit is ook zeker een eerste succes van een kansrijke samenwerking tussen E•Bloom en Decorum.
Stichting Sport Helpt organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een (Olympische of Paralympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport. De zieke kinderen zijn helden, de sporter is een held en deze prachtige tulp is een held. Vandaar de toepasselijke naam ‘HEROES'.
Menno Boots van Borst Bloembollen: 'E•Bloom zocht nog een tulp die gedoopt mocht worden en had hier leuke ideeën voor. Wij waren direct enthousiast toen we het idee hoorden en dragen dit initiatief een warm hart toe. Het dopen van de tulp Heroes door diverse topsporters blijkt een enorm succes, door alle media aandacht en de verkochte aantallen. We zijn blij dat ons nieuwe soort met een positieve boodschap in het nieuws is kwam.