Speciale bloemen voor Vrouwendag.
Speciale bloemen voor Vrouwendag. Foto:

Vier internationale Vrouwendag

Vier n De invulling van Vrouwendag is de laatste jaren minder politiek geworden en staat tegenwoordig in het teken van moederschap, schoonheid en de lente.

Steun op Vrouwendag de belangrijke vrouwen om je heen met bloemen, als teken van waardering. Vrouwendag is een dag van waardering en liefde voor vrouwen, door mannen én door vrouwen onderling. Niet alleen echtgenotes worden verrast met bloemen, maar ook vriendinnen, moeders, zussen, nichtjes en schooljuffen. Jaarlijks wordt op deze manier ‘de vrouw’ gevierd. Doe mee en breng met bloemen een ode aan de belangrijkste vrouwen in jouw leven.

Bloemen spreken tot de verbeelding. Door de unieke vormen, kleuren en geuren heeft iedere bloem haar eigen taal. Druk de waardering, die centraal staat tijdens Vrouwendag, uit met de symboliek van bloemen. Kies bloemen die staan voor kracht en schoonheid, zoals de strakke en toch sierlijk gevormde tulpen, of de onoverwinnelijke, sterke lelie. Laat de bloemen het ‘woord' voor je doen. Kijk voor meer informatie op
www.ilsysays.com.